Newbornshoot:

Een newbornshoot vindt  plaats, het liefst tussen de 5e en de 15e dag, dan slaapt de baby het meest en is het makkelijker om de baby voorzichtig, zonder wakker te maken neer te leggen en te verplaatsen.
Ik neem alle tijd zodat er genoeg tijd is om te voeden, verschonen en in slaap wiegen als dat nodig is.  Als het lekker warm is in de kamer is de baby lekker ontspannen, meestal zo rond de 26-27 graden. De ene keer lukt dat sneller dan de andere keer, voor een sessie reken ik dan ook meestal tussen de 2 en 3 1/2 uur. De spulletjes zoals mandjes, mutsjes etc. heb ik zelf  maar als jullie zelf iets leuks hebben kan dat natuurlijk ook gebruikt worden.

Het liefst maak ik foto’s met natuurlijk licht, maar dit kan natuurlijk alleen als er ook genoeg licht is. Lukt dit niet dan kunnen we altijd nog met een externe lichtbron, licht toevoegen door een speciale paraplu heen, voor zacht licht.

Het is het beste om al een afspraak te maken in de zwangerschap,  zodat ik de uitgerekende datum in mijn agenda kan noteren. Maar als je pas na de bevalling deze site tegenkomt kun je altijd contact opnemen om te informeren of er nog een mogelijkheid is om de newborn babyshoot te doen.

Er is hier mogelijkheid om te voeden en te verschonen.

De laatste tijd gaat mijn voorkeur uit naar de stijl: Minder is meer. Hiermee bedoel ik de mooie naturel kleuren en de baby op een lichte ondergrond zo natuurlijk mogelijk. Als voorbeeld plaats ik hier wat voorbeelden om te laten zien wat ik hiermee bedoel:

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan meestal ook één of twee mandjes erbij als jullie dat willen, de gekleurde en gehaakte en gebreide mutsjes etc. heb ik allemaal nog wel, dus als je voorkeur daar naar uit gaat kan dat altijd nog gecombineerd worden.

 

templet mandjesmet foto'ssmallkleurenpaletsmall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baby – Kindershoot:

Het beste is bij een leeftijd vanaf  6-7 maanden een babyshoot te doen, vooral als je al een newbornshoot gedaan hebt, dan kan de baby een beetje zitten met steun van b.v een mandje, kistje of voedingskussen en krijg je een leuke variatie aan foto’s. Deze shoot duurt meestal zo tussen een half uur en een uur.

Neem gerust contact op, het lijkt me heel erg leuk om jullie kleintje te  fotograferen!

Klanten komen uit de omgeving van Zwolle (Overijssel, Drenthe, Friesland, Flevoland, Utrecht),

Ook in de omgeving van Delft, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Rijswijk  (Zuid- Holland) is het mogelijk te boeken bij mijn dochter Tirsa
www.tirsa-fotografie.nl

 

Zwangerschapsshoot:

Deze wordt gedaan zo tussen de 32e en 35e week, zie onder portfolio voorbeelden van foto’s.

 

 

Lifestyle newbornshoot:

De laatste tijd heb ik vaker nagedacht over het aanbieden van een lifstyle newbornshoot, (dit is een niet geposeerde shoot) die bij u thuis zal plaatsvinden of zelfs in het ziekenhuis als de baby de eerste dagen of langer in het ziekenhuis moet verblijven.

Het gaat hier om een shoot waarbij de baby in zijn natuurlijke omgeving gefotografeerd wordt. bv. in bad, op bed, bij het voeden, in de babykamer, op schoot, ev met andere kinderen erbij etc. Deze shoot is bijzonder geschikt voor in het ziekenhuis, als de baby daar moet blijven. Maar ook als de moeder na de bevalling het de eerste weken niet ziet zitten om naar de studio te komen vanwege een zware bevalling of langzaam herstel na een keizesnede.

Ik noem het niet geposeerd, maar natuurlijk zal ik wel aanwijzingen geven wat betreft waar te zitten en de baby op een bepaalde manier neer te leggen i.v m. het licht . De foto’s worden n.l.gemaakt met het aanwezige licht en dat kan best een uitdaging zijn. De ene kamer is daar beter geschikt voor dan de andere.

Omdat ik hier zelf nog niet zoveel ervaring mee heb, wil ik deze nu aanbieden voor 195 euro incl. een album van 20×20 cm (basic soft cover) en alle digitale files die ook in het album staan in hoge resolutie en incl.reiskosten. Omgeving Zwolle.

Dit is een aanbieding voor beperkte tijd, daarna wordt het 395 euro.
Heb je interesse neem dan contact op voordat de baby geboren is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties van klanten:

De foto’s en de cd zijn binnen! Super gaaf!!! nogmaals bedankt.

Ps. Ik heb al veel leuke reacties gehad, iedereen vond de foto’s geweldig!

Nogmaals bedankt voor de superdag. De keuze in foto’s was bijzonder moeilijk te maken

Prachtige foto’s!

We hebben ze bekeken en ze zijn super mooi geworden!

Mijn complimenten voor de geweldige mooi foto’s.

Wij zijn positief verrast over het aantal leuke foto’s. Geweldig! Ook heel prettig dat we de link naar de foto’s zo snel hebben ontvangen.

Prachtige foto’s zeg! Die met Liam en Lize samen met die schaal is echt prachtig!

Hallo Janny,
Allereerst wat een fantastische foto’s zijn het geworden. We willen graag een aardig lijstje bestellen.