Een beetje over mij……..

Ik ben een fotograaf uit Zwolle, Overijssel. 
In 2011 ben ik begonnen met newbornshoots en kindershoots. Voor die tijd heb ik al wel wat bruiloften en begrafenissen gefotografeerd, wat ik zo nu en dan nog wel doe, maar newborn en kinderfotografie en sinds kort ook zwangerschapsfotografie is toch wel mijn passie. Samen met mijn dochter Tirsa van Tirsa fotografie uit Delft, hebben we heel wat newbornshoots gedaan o.a. tweeling en drielingshoots die we overigens altijd samen doen.

Zelf heb ik 4 kinderen, die allemaal al getrouwd zijn en 6 kleinkinderen. Ik kan je vertellen de tijd gaat heel snel, en je vergeet hoe ze er de eerste weken er uitzien tenzij je foto’s hebt. Ik heb veel foto’s van de eerste tijd, maar helaas niet zulke mooie foto’s zoals ik die nu voor juliie kan maken. Mooie herinneringen die altijd blijven, die je bij je kunt dragen of aan de muur kunt hangen. Vooral een newbornshoot is een herinnering aan die eerste tijd met je baby, die zo snel voorbij gaat en die zo’n enorme verandering in je leven brengt.

Kijk gerust eens rond op  mijn site en stuur me een email met je vragen.