Over ons

Making memories

Een huwelijksdag gaat in een vlucht voorbij, één van de mooiste dagen in je leven willen we samen graag voor je vastleggen, in mooie beelden, die je keer op keer wilt bekijken.

Over ons

Een beetje over ons…….
Wij zijn Janny en Marlou, we hebben allebei een passie voor fotografie, natuurfotografie, mensen fotograferen we vullen elkaar hier in aan, daarom doen we bruiloften ook samen. Twee zien meer dan één zodat we de mooie en bijzondere momenten van een bruiloft kunnen vastleggen, met verschillende lenzen. We gebruiken professionele apparatuur met lichtsterke lenzen, dus fotograferen we het meest met natuurlijk licht. Hoewel als we ook gevraagd worden om het feest te fotograferen in een donkere ruimte zijn we soms genoodzaakt flits te gebruiken, maar ook daar kunnen we professionele resultaten mee bereiken.

Janny is in 2011 begonnen met newbornshoots en kindershoots. Voor die tijd heeft ze al wel wat bruiloften en begrafenissen gefotografeerd, maar specialiseert zich nu vooral in bruiloftsfotografie. Is bijna 39 jaar getrouwd en heeft 4 kinderen, die allemaal al getrouwd zijn en 8 kleinkinderen. Foto’s zijn mooie herinneringen die altijd blijven, die je bij je kunt dragen of aan de muur kunt hangen.

Marlou is de schoondochter van Janny, is al jaren fanatiek aan het fotograferen van natuur en soms ook feesten en partijen. Is 6 jaar getrouwd en werkt naast het fotograferen, in het ziekenhuis. 
Samen zijn we ook erg sportief en hebben al een paar keer een 1/8 triathlon gedaan.

In onze drukke levensstijl hebben we maar plaats voor een aantal bruiloften per maand/jaar, maak daarom tijdig een afspraak of vraag naar onze beschikbaarheid.

We zien er naar uit om jullie bruiloft te fotograferen, we hebben onze eigen stijl, natuurlijk maar toch modern, met veel ongeposeerde momenten.
Vraag gerust meer informatie en over beschikbaarheid.

 

error: Content is protected !!